0487 55 77 10

Angelwax Ti-22

Angelwax Ti-22

€31.80

Angelwax Ti-22 is een spray-sealant dat op titanium is gebaseerd. Angelwax Ti22, wat is nou precies een sealant dat op titanium is gebaseerd:

Titaan is een sterk, licht metaal. Het is net zo sterk als staal en twee maal zo sterk als aluminium, maar het is 45% lichter dan staal en zelfs 60% zwaarder dan aluminium. Titaan wordt niet makkelijk gecorrodeerd door zeewater en wordt daarom gebruikt in propellers, zeilen en andere bootonderdelen die aan water worden blootgesteld. Titaan en titaan legeringen worden toegepast in vliegtuigen, raketten en en andere projectielen waar laag gewicht en temperatuurbestendigheid van belang zijn.

De formule van Angelwax Ti22 is gebaseerd op kleine titanium partikels die zijn vermengt in het product. Bij gebruik van deze sealant zult u ook merken dat deze veel duurzamer is dan andere spraybare sealants. Angelwax Titanium Ti-22 is een natuurlijk element dat lage dichtheid creëert met een uitstekende weerstand tegen corrosie, oxidatie, zuur of andere oppervlakte vervuiling.

 

Toepassing

Angelwax Ti22 is een ‘spray on, wipe off’ formule. Werk altijd in kleine delen bijvoorbeeld ( 30 X 30 CM ) zo controleert u makkelijk het werk oppervlak.
Behandel het oppervlak met een schone microvezeldoek.