0487 55 77 10

Nano Coat v1

Nano Coat v1

 

 

Ultimate Nano Coat v1 is de oorspronkelijke Max protect Nano glas Coating
UNC-v1 is een permanente nano glas deklaag en kan aangebracht worden op de meeste oppervlakken van het voertuig. Lak, plastic trim, rubber, metaal, vinyl, plexi glas, wielen, uitlaat, chroom, enz. ze kunnen allemaal worden beschermd met een eenvoudige toepassing van Ultimate Nano Coat v1.

Diepe glans wordt toegevoegd aan de lak en kunststof trim herstelt terug naar de oorspronkelijke kleur zonder dat het glanzend wordt.
Alle beschermde oppervlakken zijn water, olie en vuil afstotend en zijn volledig verzegeld.

Dankzij de hoogwaardige ontwikkeling is UNC-v1 super duurzaam en heeft hoge weerstand tegen chemische aanvallen (truck wash, vogel poep, zure regen, velgen reiniger, zout op wegen, insecten, enz.) het zal ook niet beschadigd raken door de UV- en IR stralen van de zon en heeft sterke UV-filters.
De coating zal even goed presteren in zure of alkalische condities.

Ultieme Nano vacht v1 is zeer eenvoudig toe te passen en grote resultaten kunnen worden bereikt door iedereen.
Het cured erg langzaam, wat betekent dat u veel tijd heeft om het af te nemen voor het echt droog is.
Deze eigenschap stelt het is staat om te worden gebruikt door iedereen, zelfs zonder kennis of opleiding op het gebied van detailing.

Hoe werkt het?
De coating bestaat uit Nano deeltjes die zo klein zijn dat ze kunnen doordringen in de oppervlakte en vullen alle poriën en scheuren.
Zodra alle poriën en scheuren zijn gevuld is het oppervlak volledig verzegeld tegen kleine vuildeeltjes, rem stof, boom sap, etc.
Een volledig glad oppervlak heeft geen ruwe randen en zorg ervoor dat de lak veel langer schoon zal blijven, reinigen is zeer eenvoudig.
We raden echter wel aan aan de auto te wassen met autoshampoo dit verminderd ook de kans op swirls

Voor de beste resultaten op lak moet het oppervlak gepolijst worden vóór de uiteindelijke Nano Coat v2 aangebracht word.
Na het polijsten moer de lak ontvet worden met IPA (alcohol).
Dit zal zorgen voor de perfecte hechting.

Product wordt geleverd met applicator.