0487 55 77 10

Nano Coat v2

Nano Coat v2

 

 

Een van de beste Nano glas Coating voor de Professional!
Ultimate Nano Coat v2 is onze meest duurzame Nano glas Coating met uitstekende weerstand tegen chemische aanvallen zoals zout, zure regen, zware reinigers, vogel poep, boom sap, enz.
Alle oppervlakken beschermd met Ultimate Nano Coat v2 zijn volledig verzegeld en vuil/olie/water afstotend.

UNCv2 voegt ultra-diep glans toe aan de lak met spiegel effect, beschermt tegen chemische aanvallen, verbetert de krasbestendigheid en is dus super hydrofobe.
onze klanten zeggen dat het moeilijk is de lak nat te maken!

Plastic delen of bumpers hersteld deze coating met gemak terug naar de oorspronkelijke kleur en geeft een mooie satijnen look aan de kunststoffen.

Ultimate Nano Coat v2 is het meest geschikt voor de professionals, maar in temperaturen onder de 15 graden kan het worden toegepast door de amateur detailer
De snelle curing en flash-off periode (6 uur voor UNCv2 in vergelijking met 48 uur voor UNCv1) maakt een veel dikkere laag opbouw.

Perfect geschikt voor Nederlandse klimaat en alle andere landen met soortgelijke weersomstandigheden.
Voor echt warm plaatsen zoals Zuid-Europa, Californië of Midden-Oosten raden wij Ultimate Nano Coat v1 aan.

Dankzij de hoogwaardige ontwikkeling is UNC-v2 niet aantastbaar door UV- en IR zonnestralen en heeft zeer sterke UV-filters.
De coating zal even goed presteren in zure of alkali condities.

Hoe werkt het?
De coating bestaat uit Nano deeltjes die zo klein zijn dat ze kunnen doordringen in de oppervlakte en vullen alle poriën en scheuren.
Zodra alle poriën en scheuren zijn gevuld is het oppervlak volledig verzegeld tegen kleine vuildeeltjes, rem stof, boom sap, etc.
Een volledig glad oppervlak heeft geen ruwe randen en zorg ervoor dat de lak veel langer schoon zal blijven, reinigen is zeer eenvoudig.
We raden echter wel aan aan de auto te wassen met autoshampoo dit verminderd ook de kans op swirls

Voor de beste resultaten op lak moet het oppervlak gepolijst worden vóór de uiteindelijke Nano Coat v2 aangebracht word.
Na het polijsten moer de lak ontvet worden met IPA (alcohol).
Dit zal zorgen voor de perfecte hechting.

Product wordt geleverd met applicator