0487 55 77 10

Over ons

Over ons

Wij zijn een allround bedrijf gespecialiseerd in car detailing en verkoop van de beste high end producten. Wat 15 jaat geleden als een hobby begon is nu een full time job. 
 
De door ons opgebouwde ervaring en het streven naar perfectie dragen er toe bij dat wij op een kwalitatief hoog niveau werken. We werken met de nieuwste toestellen, technieken en gebruiken de beste high end producten. Onze ervaring en keuze van de juiste producten zorgen ervoor dat we uw auto in "showroomstaat" kunnen afleveren.

Wij besteden de grootste zorg en aandacht aan uw auto om hem  tot in de perfectie te detailen. Voor alle behandelingen aan het interieur en exterieur geldt dat alleen het best haalbare resultaat volstaat. Bij LS Car Cleaning is goed niet goed genoeg en  nemen we geen genoegen met minder dan perfect. 

Omdat we vaak auto s over de vloer krijgen die meer kosten dan een gemiddeld huis hebben we ons pand laten beveiligen door middel van camera/alarmsysteem en beschikken we over de nodige verzekeringen zodoende u uw wagen met een gerust hart bij ons kan achterlaten.

Onze filmpjes