0487 55 77 10

Superior Automotive Shampoo

Superior Automotive Shampoo

Angelwax ‘Superior Automotive Shampoo’. De zuiverste en meest pure shampoo die verkrijgbaar is. Angelwax Superior Automotive shampoo is speciaal ontwikkeld met alleen de aller beste grondstoffen die verkrijgbaar zijn, wat uiteindelijk heeft geresulteerd in de zuiverste en de meest pure autoshampoo die verkrijgbaar is. Er zijn veel zogenaamde ‘shampoos’ die op onze shampoo lijken, maar uiteindelijk hebben deze producten meer weg van een wasmiddel dan van een echte shampoo. Angelwax ‘Superior Automotive Shampoo’ is een dikke, zeer geconcentreerde shampoo welke langzaam van uw voertuig afglijdt en speciaal ontwikkeld is om uw voertuig super schoon, streeploos en met een geweldige glans achter te laten!

Angelwax Superior Automotive shampoo, de ultieme detailing shampoo!
Slechts een kleine hoeveelheid van onze ‘Angelwax Superior Automotive Shampoo’ is nodig om een prachtig, dik schuim te verkrijgen wat van dit super geconcentreerde product de ultieme detailings shampoo maakt! Angelwax Superior Automotive Shampoo is een volkomen veilig product. Door het gebruik van een hogere neutrale PHwaarde toe te passen, is deze shampoo zeer zacht voor huid, alsmede voor alle soorten lak!

Toepassing

  • Voeg twee a drie kleine dopjes van de shampoo toe in een emmer en vul deze met water om zo een geweldig dikke en rijke schuimlaag te verkrijgen.
  • Angelwax Superior Automotive Shampoo kan ook worden toegepast met een schuimlans van een hogedrukreiniger.