0487 55 77 10

Tar-x

Tar-x

€16.95

CarPro Tar X is een bug en teer verwijderaar gemaakt van natuurlijke oplosmiddelen gewonnen uit sinaasappelschillen. Tar X lift veilig vet, teer, asfalt, insecten, bandensporen, lijmen, verkeersfilm. en andere hardnekkige verontreinigingen. Er zijn geen agressieve chemische oplosmiddelen en geen schade aan uw voertuig. CarPro Tar X is veilig, eenvoudig te gebruiken, en het werkt! 

CarPro Tar X beschikt over wat zij noemen "glow colour tracer." Wanneer Tar X royaal wordt toegepast, licht het op op donkere of zwarte auto's. De zichtbaarheid maakt het gemakkelijk om alle Tar X te verwijderen tijdens het spoelen. Tar X wast af eenvoudig met water. 

CarPro Tar X kan worden gebruikt op vrijwel elk oppervlak. Het heeft een hoge viscositeit om langer vast te houden aan het voertuig. Tar X bestaat uit meer dan 60% actieve ingrediënten. De natuurlijke oplosmiddelen zijn veilig op verf, plastic, vinyl, en enig ander voertuig oppervlak. Laat het niet op het voertuig langer dan 7-10 minuten en zeker niet laten opdrogen. Na de behandeling de wagen goed spoelen of eventueel snel wassen om alle restanten van Tar X te verwijderen. 

Wordt geleverd met sprayer.